BeSafe iZi Turn i-Size Bilbarnstol Black

BeSafe iZi Turn i-Size Bilbarnstol Black

BeSafe iZi Turn i-Size är en vändbar bilbarnstol som möjliggör flexibla bilresor. Vrid enkelt på stolen för att lyfta i och ur barnet. iZi Turn erbjuder bekväma och säkra bilresor, med avancerade egenskaper och säkerhetsåtgärder.

iZi Turn i-Size har inbyggt sidoskydd (SIP) i höljet, och ett huvudstöd utrustat med BeSafes innovativa ”Dynamic Force Absorber”. Stolen är godkänd enligt senaste UN R129-standard (i-Size).

Stolen har enkla bältguider som hjälper dig att spänna fast ditt barn, och full 360° rotation gör det enkelt att justera och lyfta i och ur. Lutningen på stolen kan justeras även när barnet sitter i, och ljud och visuella indikatorer hjälper dig att montera stolen korrekt.

iZi Turn har BeSafes ”Universal Level Technology”, som ger lika bra sittvinkel i alla stolar. Alla material är i hög kvalitet och BeSafes ”Two-Fit Cushions” möjliggör individuella justeringar av dynorna. Stolen kan lutas i fyra lägen och huvudstödet justeras i tio lägen för att växa i takt med barnet.

OBS! iZi Turn i-Size kan användas framåtvänd från 88 cm, men vi rekommenderar starkt att den används bakåtvänd hela tiden upp till 105 cm. Bakåtvänt åkande är alltid säkrare!

Läs mer om BeSafe iZi Turn i-Size Bilbarnstol Black

BeSafe iZi Turn i-Size Bilbarnstol Black

Vändbara

Hitta BeSafe iZi Turn i-Size Bilbarnstol Black även hos:










Rulla till toppen